Передові технології в кавомашинах Franke

Швейцарська компанія Franke – один із провідних європейських виробників кавоварок преміумсегмента. Найвища якість, надійність, інноваційні технології, багатофункціональність і стильний дизайн ідеально поєднуються в кожній моделі. Ці апарати для приготування кавових напоїв можна зустріти в багатьох офісах і закладах громадського харчування, наприклад, у кафе, ресторанах, готелях і не тільки. Це зовсім не дивно, адже вони значно підвищують швидкість обслуговування клієнтів, готують смачну каву і водночас не потребують присутності професійного баристи. Усі процеси від помелу кавових зерен і до приготування пишної та ніжної пінки апарат повністю бере на себе. Вам потрібно лише вибрати напій і почекати кілька секунд поки він приготується. Як не крути, кавомашини Franke – чудове рішення для розвитку бізнесу. 

Тішить той факт, що виробник ніколи не стоїть на місці й постійно працює над розширенням функціональних можливостей обладнання, щоб поліпшити його роботу. 

Пропонуємо поговорити про це трохи детальніше.

Передові технології в кавомашинах Франке

Великим плюсом кавових апаратів Franke є можливість їх доукомплектації. Купивши обладнання з базовим набором опцій, за потреби ви завжди зможете це змінити, встановивши додаткові автоматичні системи. Що ж пропонує виробник:

  1. Сучасні телеметричні рішення. Візьміть під контроль робочі операції кавового девайса:
  • віддалене налаштування апарату;
  • облік видачі напоїв;
  • контроль витрат і рівня сировини;
  • моніторинг помилок, їх тип і кількість;
  • оптимізація процесу самообслуговування.

З цими функціями ви значно мінімізуєте “людський фактор” під час робочого процесу.

  1. IQFlow™. Неймовірно смачна та ароматна кава в кожній чашці завдяки інтелектуальній технології подрібнення та екстракції. Розкрийте весь потенціал кожного обсмаженого кавового зернятка для приготування різноманітних кавових напоїв, які так люблять ваші відвідувачі. 
  2. FoamMaster™. Цю систему можна вважати ідеальним помічником у створенні ніжної, стійкої та пухкої молочної пінки. Погодьтеся, саме вона є запорукою вдало приготованого капучино, лате та інших видів напоїв. Опція FoamMaster™ дає можливість вибрати потрібну консистенцію пінки для того чи іншого напою, її якість буде завжди стабільно високою незалежно від того, скільки чашок кави було приготовлено. 

Також система дозволяє комбінувати різні температури та щільність піни, завдяки чому можна робити її з молока будь-якої температури та жирності відповідно до рецептури. 

  1. Iced Coffee Module. Будьте завжди на крок попереду конкурентів – готуйте трендові кавові напої. Так-так, ідеться про колд-брю. Що ж може підбадьорити ще краще в спекотний день, ніж чашечка прохолодної кави? Модуль Iced Coffee Module дає можливість робити авторські напої з охолодженим молоком, вершками, льодом і не тільки. А в поєднанні з технологією FoamMaster™ ви зможете доповнити каву ще й смачною пінкою. Це стовідсоткове попадання в саме серце, перед таким смачним напоєм буде дуже складно встояти. 

Вибирайте тільки найкращі апарати для приготування кави від провідних виробників. Це вагома інвестиція в розвиток вашого бізнесу, адже що може бути краще за задоволених клієнтів, які знову і знову повертаються до вас за чашкою смачної та ароматної кави.